Vi har stor tro på boligmarkedet framover og er godt fornøyd med å sikre produksjonskapasitet for å bygge et så stort og attraktivt prosjekt, sier administrerende direktør Roar Munkhaugen i Heimdal Bolig.

Prosjektsjef Børge Aunaas i Heimdal Bolig er godt fornøyd med å ha signert en storkontrakt med Aasen Bygg AS om byggingen av boligprosjektet Ringve Park. Ifølge Aunaas er prosjektet utviklet for å kunne gi både en rasjonell produksjon og gode bokvaliteter. Det har derfor vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner som har det samme utgangspunktet som oss og som står hele løpet ut sier Aunaas. Prosjektet har fått god mottakelse i markedet og har allerede solgt 80 boliger fordelt på byggetrinn 1 og 2. Bygging av første byggetrinn er allerede igangsatt og byggetrinn 2 er nettopp lagt ut for salg.

Kontrakt på en halv milliard på Ringve Park

Kontrakten med Aasen Bygg AS er på totalt 535 millioner kroner og strekker seg over fem år. – Vi har arbeidet med Aasen Bygg i mange tidligere prosjekter og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet på Ringve Park sier prosjektleder Håvard Ulvan hos Heimdal Bolig. Sammen skal vi sikre god kvalitet ved å benytte alle de dyktige håndverkerne som arbeider i Aasen Bygg og deres lokale samarbeidspartnere, understreker Ulvan. Prosjektet vil sørge for høy aktivitet hos mange lokale leverandører i hele byggeperioden.

Ringve Park fasade

Ringve Park

Lokal entreprenør

– Vi har gjennom tidligere prosjekter vist at vi kan samarbeide godt med Heimdal Bolig og ser det som en stor tillitserklæring at de velger oss som entreprenør på hele utbyggingen av Ringve Park, sier administrerende direktør i Aasen Bygg AS, Terje Broli. Vi ønsker stadig å utvikle oss som boligbygger og ser at vi best kan gjøre dette ved å arbeide med de beste utbyggerne i regionen. Heimdal Bolig er således en byggherre som kan utfordre oss videre, slik at vi kan nå våre målsetninger om å bli blant de ledende byggentreprenørene i regionen.

Les også artikkel i Adresseavisa.