Vinneren er kåret!

I juni lanserte vi en konkurranse på Facebook der vi oppfordret folk til å fortelle oss hvordan de ville leve stort med en leilighet på bare 28 kvm. Vinneren ville få en Studio 30-leilighet til disposisjon i ett år.

Vi fikk inn flere hundre bidrag og blant dem trakk vi ut tre finalister: Astrid ville bo i boksen, men tenke utenfor. Celina ønsket å åpne hjemmet sitt for folk fra hele verden og Knut ville seile jorda rundt.

Finalistene fikk i oppgave å lage en video hvor de visualiserte sine ønsker. Videoene ble lagt ut på Facebook slik at alle kunne bidra i å stemme frem en vinner. Etter endt facebookavstemming var det fagjuryen sin tur til å gi sin dom. Juryen besto av representanter fra Heimdal Bolig, Heimdal Eiendomsmegling og Tibe T Reklamebyrå. Videoene ble vurdert ut fra kreativitet og gjennomføring.

Etter at juryen hadde sagt sitt og tallene fra Facebook var talt opp, var det Astrid Øyre Slind sin sjarmerende video som var den soleklare vinneren.

Tidlig en torsdagsmorgen hadde administrerende direktør Roar Munkhaugen og prosjektsjef Kristian Stensrud i Heimdal Bolig gleden av å overrekke den blidspente vinneren leiligheten. Det hele ble feiret med jubel og applaus i gangene på hovedkontoret på Vestre Rosten.

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen og spesielt de to andre finalistene.

Dette var moro. GRATULERER ASTRID!

Vil du, som Astrid, bo smart og leve stort? Ta kontakt for en uforpliktende prat.